Varpelev kirke logo

Det sker omkring kirken

Tryggevælde Provsti har en fælles portal til alle provstiets kirker. Den bliver ajourført og passet på smukkeste vis, så der er ingen grund til at gentage det her. I stedet anbefales det at bruge nedenstående link til Varpelevs side hos provstiet:

Tryggevælde provstis hjemmeside for Varpelev Kirke

Her fortælles om tidspunkter for gudstjenester, koncerter i kirken, og hvilke arrangementer der laves i kirkens og menighedsrådets regi.

Som en ekstra service har vi lagt det sidste kirkeblad online, som kan downloades her. Det er rigtig smart, hvis man står ude i byen og skal checke programmet, eller også måske bare ikke lige kan finde bladet. Det kan både læses online og printes, hvis man foretrækker det.

Det er Varpelev Menighedsråd, der står for arrangementer  i Varpelev kirke.

De søndage, der er højmesse, altså gudstjeneste kl. 10.15, er der efter gudstjenesten kirkekaffe, hvor vi får en lille snak, før vi går hver til sit.

Kom og vær med til gudstjenesterne. Vi har brug for hinanden, hvis vi skal vedblive at være et sogn. Kirken er andet og mere end barnedåb, konfirmation, bryllup og begravelse. Den danske folkekirke er også et fællesskab.